Det Är Dags Att Göra Din Dröm Till Verklighet!

1 Veckas Intensiv Kurs Som Power-Boostar Både Ditt Mindset Och Din Kunskap I Hur Du Startar Ditt Företag Online

Registrera Dig Nu

Denna Kursen Är För Dig Om

» Du har en hobby eller passion att hjälpa och du har drömt om att förvandla drömmen till ett företag online men har inte en aning om ens du ska starta processen.

» Du har har velat ha ett företag online men vet inte vad du ska sälja.

» Du vet ditt ”varför” och att du vill hjälpa människor med din service/kunskap men är helt blockerad och vet inte hur du ska börja. 

» Du har en idé och vill starta dit företag vid sidan om ditt vanliga jobb men allt är en djungel av teknik och du är helt oteknisk.

Detta är en 1 veckas power boostande intensiv kurs för att ge dig både ett entreprenörs mindset och dom verktyg och den kunskap du behöver för att sätta igång och planera för ditt företag. Det är en lätt, inte så tekniskt avancerad start för att ge dig klarhet och energi att starta det företag du har i ditt huvud men inte på papper. Än!

Vi Går Igenom

  • Klarhet i ditt varför, din affärsidé och din målgrupp.
  • Du kommer att göra en enkel men användbar affärsplan.
  • Timothy Åxman, webbdesigner och grundare av The Hour Agency, kommer att prata med dig om hemsidor, branding och marknadsföring.
  • Vi går igenom resurser du kan använda.
  • Hur man använder resurserna men inte gräver djupt i det tekniska, det får läras in på egen hand.
  • Strategier på social media.
  • Du kommer att vara medlem i en FB-grupp där du kan lära känna dina kurskamrater och inspirera och stötta varandra och vi är där för support och frågor!
  • Du har möjlighet att lägga till två privata sessioner till den här kursen, du lägger bara till sessionerna som ett val i betalnings checkout.
  • Vi börjar den 1 mars 2021, vi ser fram emot att se dig och dörrarna stängs den 27 februari, med begränsade platser! Välkommen att ta det första steget för en stor förändring i ditt liv!

Varför ska du köpa denna kursen, vad ger den dig?

»Vi är inga “stora gurus” på en förinspelad video med en enorm grupp fans där du är en av många, vi är precis som du och drivna av passion och VI SER DIG!

»Vi är närvarande och vi är här för att svara på dina frågor och plocka upp dig när du tvivlar på dig själv, vi håller din vision åt dig när du tappar den! För det kommer du att göra, det går upp och ner!

»Denna minikurs är kort och ingen dyr investering, du investerar inte månader och tusentals kronor, på det sättet behöver du inte känna dig stressad över din process och den tid det tar, för det tar tid! Någon som säger motsatsen är inte riktigt ärlig!

»Det kommer att ligga kvar liveinspelningar, du kan lyssna när du vill och när du har tid och sedan ställa dina frågor när du behöver!

Detta är vår “betakurs”, vilket gör att den nu kostar ENDAST 490:-($59)

Detta är en 1 veckas power boostande intensiv kurs för att ge dig både ett entreprenörs mindset och dom verktyg och den kunskap du behöver för att sätta igång och planera för ditt företag. Det är en lätt, inte så tekniskt avancerad start för att ge dig klarhet och energi att starta det företag du har i ditt huvud men inte på papper. Än!

Vilka Vi Är Och Vad Vi Kommer Att Göra För Dig

Jag är Angela, grundaren av Angel of Sweden, en driven entreprenör och mindset / livsstils coach. Jag har varit företagare i många år, och att förvandla mitt företag till en online verksamhet är det mest spännande jag har gjort.

Min mission och min passion är att vägleda dig till ditt mest fantastiska DU, att förändra ditt tankesätt och liv. Att ge dig verktygen att förändra och förståelsen för att du själv skapar vad du vill.

Jag är inte en guru, jag har inte mer kraft än dig, men om du har glömt hur du använder din kraft eller hur du finner den, är jag här för att ge dig klarhet i din affärsidé och en powerboost till ditt drömliv!

Jag heter Timothy Åxman, grundare av The Hour Agency. Jag är en entreprenör från Sverige som har specialiserat mig på hög konverterande webbplatser och marknadsföring, och jag ser fram emot att lära dig grunden för att sälja online och komma igång med ditt företag.

Jag driver ett online företag vilket innebär att jag jobbar var jag vill och när jag vill. Den friheten är vad jag alltid har strävat efter och idag driver jag mitt eget företag, jag gör något jag älskar och jag kan hjälpa andra att göra detsamma.

Vilket tar mig hit. Mitt uppdrag är att hjälpa så många människor som möjligt att förvandla sin passion till sin inkomst och till slut kunna lämna sina 9-5. Det finns ingen bättre känsla än att säga till din chef att du slutar. Tro mig. Låt oss ta dig dit!

Terms of Service | Privacy Policy

Copyright © 2021 angel of Sweden. All Rights Reserved.

By using this website you agree to accept our Privacy Policy and Terms of Service